به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد پیش از ظهر امروز در بیست و یکمین اجلاسیه اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با بیان این که اجلاسیه قبلی درباره مباحث تربیتی برگزار شد گفت: یکی از دغدغه های بزرگان حوزه این است که طلاب بتوانند حق خود را در انتخاب گری داشته باشند و هم از طرف دیگر دچار آفات نشوند.
معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: برای این مقوله مباحث مختلفی مطرح شد که در نهایت به هدایت علمی و تربیتی رسیدیم، در این طرح هدایت علمی و تربیتی طلبه از آزادی و عدم ضعف به صورت توامان برخوردار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد مطرح کرد: در این باره در سال گذشته چهار کمیسیون تشکیل شدند، همچنین قریب به 50 مرکز علمی و تربیتی وجود داشت که بیش از سه هزار طلبه در این طرح شرکت کردند.
وی تاکید کرد: آمار ها نشان می دهد که با وجود مشکلات و تنگناها، این قدم بسیار مبارک بود و لازم است این طرح کار خود را ادامه دهد.
معاون آموزش حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: سامانه تقریرات دروس خارج فقه مراجع عظام تقلید بسیار مفید بوده و امروز اگر بخواهیم همراه با زمان پیش برویم باید از این امکانات روز استفاده کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد مطرح کرد: هر استادی که درس خارج دارد می تواند وارد این سامانه شده و درس خود را بارگزاری کند، هر طلبه هم می تواند تقریرات خود را به این درس بارگزاری کند و برای استاد قابل رؤیت می شود و دیگران نیز می توانند از این مطالب استفاده کنند.
وی تصریح کرد: استاد می تواند درباره هر موضوع که نیاز دارد، در این سامانه جستجو کند و در حال حاضر از 36 استان دروس بارگزاری شده و 33 هزار جلسه درس به صورت صوتی و 24 هزار تقریرات از جانب طلاب در این سامانه بارگزاری شده است.
معاون آموزش حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: در سال جاری تعطیلات در ایام تحصیل تلاقی پیدا کرده و با توجه به گستردگی مطالب، در 110 روز درسی بسیار مشکل است که بتوان تمامی مطالب را تدریس کرد، همانگونه که بزرگان حوزه تاکید می کنند باید تعطیلات کم شود و در این راستا می توان از ظرفیت پنجشنبه ها استفاده کرد.